Freitag, 6. April 2012

Let it snow...

Moii. Kuudes päivä huhtikuuta ja sataa vielä ihan kunnolla lunta. Mua ärsyttää.
Mie nyt vaan ajattelin et mun pitää kirjoittaa mun blogikin suomeksi. Tai mie yritän.
Okoo, sanoin joo et sataa taas lunta. Kyl oon tiennyt et sataa lunta suomessa mutta hei, miks vielä nyt? Siis itse asiassa saksassa on jo 20 astetta ja mie istun täällä suomessa ja se näyttää kuin joulu tulisi takaisin.
Tykkään lumesta, mutta en voi mennä laskemaan! Toi on ongelmani. Kaikki muut lähtee rinteeseen... ja mie lähden fysioterapeutiille. Juu... mutta se on nyt sellainen ja en voi tehdä mitään. Ainakin käteni on jo ihan okoo ja ei satu mihinkään enää.
Ai nii, ja kohta on päsiäinen.

Heii. Also heute ist dann also der 6. April und es schneit ganz ordentlich draußen. Mich nervt’s.
Also, außerdem dachte ich außerdem auch, dass ich jetzt auf meinem Blog auch mal Finnisch Posten sollte. Oder es zumindest versuchen sollte.
Okei, ich habe ja schon gesagt, dass es schneit. Und klar, habe ich schon vorher gewusst, dass es in Finnland schneit, aber wieso jetzt noch? Und ich weiß, dass es in Deutschland grade.. .wie warm ist? 20 Grad? Und ich sitze hier in Finnland und es fühlt sich an, als wäre bald wieder Weihnachten.
Na klar, ich mag Schnee, aber ich kann ja nicht Snowboarden gehen. Das ist mein Problem. Alle anderen gehen Skifahren oder Snowboardfahren und ich… ja ich gehe zur Physiotherapie. Ja, aber da kann man ja nichts dran ändern. Wenigstens ist mein Arm schon wieder okay und tut nicht mehr weh.
Achja und Oster ist ja auch bald.


PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen